Feedback V0.99w.08


Here we mingle, introduce ourselves, our thoughts and ideas and have caring discussions.

User avatar

Site Admin

Posts: 5099

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Wed Jan 02, 2019 6:08 pm

Re: Feedback V0.99w.08

Oh no, no worries, I'll find out what it is and you'll get a proper update then, Zero! Will be a moment, though. Happy New Year! :beer: ...and sorry about the troubles, of course! IF ONLY you would tell me what resolution you were painting in to get those artifacts!!! :geek:
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 1050

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Wed Jan 02, 2019 6:10 pm

Re: Feedback V0.99w.08

Yep, tomorrow, I'm now on my Linux Laptop :D - happy new year too you too :hug:

Image

here you see the 'errors' mostly around the chin, but also on the 'simple' fingers-- pixelshift verticaly ... hmmm, weird pixelshifts ... I did paint clean and smooth. I didnt recocnized it in the version before.

Pixelresolution ca. 4200x2800, PNG Import from Photoshop. I think I didnt get any stripes/pixelshifts if I set fluids to Zero.
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Posts: 364

Joined: Sun Oct 02, 2016 5:04 pm

Post Fri Jan 04, 2019 11:16 am

Re: Feedback V0.99w.08

hi, zero :beer:
I often encountered this problem until I found the right size of card for me
it did not matter if I use fluid dynamics

http://www.taron.de/forum/viewtopic.php?f=6&t=2476
System info: NVidia GTX1080, i7 6700, Win10
User avatar

Site Admin

Posts: 5099

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Fri Jan 04, 2019 11:25 am

Re: Feedback V0.99w.08

Wohohowww.... 4200x2800, yeah, that's....wow. Well, I'll have a look! Thanks, Zero! Thanks, pud for the reminder and link, too! :ob
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 1050

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Fri Jan 04, 2019 5:59 pm

Re: Feedback V0.99w.08

I did paint on my latest painting for testing only with the older ....w.06, its without weird/unwanted vertical-pixels-floats ;) - thnx that you will fix it :beer:
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Site Admin

Posts: 5099

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Fri Jan 04, 2019 7:29 pm

Re: Feedback V0.99w.08

Looks like we have the exact same graphics card, Zero. I do not get any of these artifacts here with w.08 (latest version!). Download again and test it again, please! Something tells me you either don't have the latest version, or you didn't tell me the right resolution, or you've done something I don't know of, which I would have to know, in order to get such troubles. It's 100% fine here! I went to all levels of fluidity, let it keep going, nothing, no troubles.
Is there anything more specific you can tell me? BUT FIRST download again to make sure we're on the same version!!!
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 1050

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Sat Jan 05, 2019 9:30 pm

Re: Feedback V0.99w.08

Its fine now I hope - I did made an download again and opened my last 'finished' Cinderella painting and did made some repaints for testing - I didn't recognized unwanted pixelfloats/artefacts today

:beer: thnx so much
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Site Admin

Posts: 5099

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Sat Jan 05, 2019 9:50 pm

Re: Feedback V0.99w.08

YAY! In a way I salute you particularly with joy, because this means you must've downloaded the last update within minutes of me posting it, because I had realized a mistake and was re-uploading it mere minutes later. :lol: :hug:
Great! :beer:
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 1050

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Sun Jan 06, 2019 1:07 pm

Re: Feedback V0.99w.08

Hey, I'm sorry - there again these Stripes - but only if I turn on Bump - especially Bump larger than #10 - But I use Bump in my Artworks very seldom - used them mostly in my earlier Artworks - with my Abstracts :roll:
Image

newest Version V0.99w.08
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Site Admin

Posts: 5099

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Sun Jan 06, 2019 1:20 pm

Re: Feedback V0.99w.08

THIS TIME I can see them, too! Happens towards the very end of drying, it seems. So, yeah, most certainly is the resolution. I went down to 2048w (1280h) and it will not happen there. As pud has already mentioned, certain high resolutions won't have those artifacts. I'll have to carefully investigate how I can deal with it properly. Thanks for posting, Zero! :ob
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
PreviousNext

Return to Community [feedback, bug reports, discussions, etc...]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software